Montage van ons UitvaartFrame op de truck / wagen

 

Wij leveren alle benodigde bevestigingsmiddelen om het uitvaart frame en de uitvaartkist op verantwoordde manier te vervoeren naar het crematorium of de begraafplaats.

Ook kunnen wij een sierdeksel leveren voor de koppelschotel

De meest eenvoudige manier is bevestiging met behulp van uitschuifbare klembalken. Deze balken zijn 50 x 50 mm in doorsnede. Omdat er soms onvoldoende ruimte tussen de chassisbalken is (omdat daar elektra, accu's, pneumatiek of hydrauliek zit), hebben wij speciale klemmen ontwikkeld die op het chassis geklemd worden.

Om het frame op een truck te kunnen tillen, leveren wij 2 balken mee. Hiermee is het uitvaart frame met gemak door 4 personen op de truck te tillen. Ons UitvaartFrame weegt ca. 80 kg. (zie bijgevoegde foto’s en de video)

Ook in België is uitvaart met eigen voertuig wettelijk toegestaan, mits de uitvaartkist bedekt is.

Er is keuze uit 3 verschillende uitvoeringen van het UitvaartFrame:
• UitvaartFrame zonder dakje € 195,- excl. 21% BTW, voor de eerste 24 uur huur.
• UitvaartFrame met dakje € 220,- excl. 21% BTW, voor de eerste 24 uur huur.
• UitvaartFrame met dakje en gordijntjes € 245,- excl. 21% BTW, voor de eerste 24 uur huur.

Extra dagen kosten € 50,- excl. 21% BTW per dag extra.

De huur dient in ons bezit te zijn vóórdat het UitvaartFrame opgehaald wordt.


Desgewenst bezorgen wij (tegen betaling) het UitvaartFrame bij u en monteren het op uw voertuig. Wij bezorgen door heel Nederland & België.
Te laat komen op de uitvaart is GEEN optie, dus kunnen we eventueel het UitvaartFrame de dag vóór de uitvaart bezorgen.  Dit om eventueel langdurig oponthoud onderweg op te kunnen vangen. Zo kunnen wij garanderen dat het UitvaartFrame op tijd op de truck gemonteerd staat.

Ons UitvaartFrame is te huur voor uitvaart, crematie, ter aarde bestellen door middel van een truck, vrachtwagen, camion of landbouwwagen achter een tractor. Op deze manier kan het leven weerspiegeld worden van iemand die in het transport, logistiek of landbouw werkzaam was.

UitvaartFrame.nl
Anita & Gijs Kleter
Het UitvaartFrame staat NIET bij ons thuis, maar in een loods in Sambeek 5836 (Noord Brabant, Nederland).
Tel. +31 (0)612 492 771  / +31 (0)621 418 530  (Tot 21:00u , ook in het weekend. Mochten we onverhoopt NIET opnemen, spreek dan s.v.p. de voicemail in of stuur een WhatsApp).
e-mail adres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.