Ons UitvaartFrame kan ook gebruikt worden op een platte wagen achter een landbouw tractor

Ons professioneel uitvaart frame is universeel gebouwd. Het past ook op een aanhangwagen achter een landbouw tractor.

Wij leveren alle benodigde bevestigingsmiddelen om het frame en de uitvaartkist op verantwoordde manier te vervoeren naar het crematorium of de begraafplaats.

Om ons UitvaartFrame op de wagen te kunnen tillen, leveren wij er 2 balken bij. Daarmee is het frame van ca. 80 kg met gemak door 4 personen op te tillen. (zie bijgevoegde foto’s en de video)

Ook in België is uitvaart met eigen voertuig wettelijk toegestaan, mits de uitvaartkist bedekt is.

In de afgelopen 6 jaar, hebben wij de ontwikkelings- en advertentiekosten van het UitvaartFrame eruit kunnen halen.
Daarom is het mogelijk de huurprijs van ons UitvaartFrame met € 30,- te verlagen.
Vanaf 1 januari 2021 bedraagt de huur voor de eerste 24 uur (met redelijke marge)  € 245,- excl. 21% BTW = € 296,45 incl. BTW ( mits u het UitvaartFrame op komt halen in SAMBEEK, postcode 5836 CA ). Dit bedrag dient in ons bezit te zijn vóórdat het UitvaartFrame opgehaald wordt.

Desgewenst bezorgen wij (tegen betaling) het UitvaartFrame bij u en monteren het op uw voertuig. Wij bezorgen door heel Nederland & België.
Te laat komen op de uitvaart is GEEN optie, dus kunnen we eventueel het UitvaartFrame de dag vóór de uitvaart bezorgen.  Dit om eventueel langdurig oponthoud onderweg op te kunnen vangen. Zo kunnen wij garanderen dat het UitvaartFrame op tijd op uw voertuig gemonteerd staat.

Ons UitvaartFrame is te huur voor uitvaart, crematie, ter aarde bestellen door middel van een truck, vrachtwagen, camion of landbouwwagen achter een tractor. Op deze manier kan het leven weerspiegeld worden van iemand die in het transport, logistiek of landbouw werkzaam was.

Er is keuze uit 3 verschillende uitvoeringen van het UitvaartFrame:
• UitvaartFrame zonder dakje.
• UitvaartFrame met dakje.
• UitvaartFrame met dakje en gordijntjes.

UitvaartFrame.nl
Anita & Gijs Kleter
Het UitvaartFrame staat NIET bij ons thuis, maar in een loods in Sambeek 5836 (Noord Brabant, Nederland).
Tel. +31 (0)612 492 771 / +31 (0)621 418 530   (Tot 21:00u , ook in het weekend. Mochten we onverhoopt NIET opnemen, spreek dan s.v.p. de voicemail in of stuur een WhatsApp).
e-mail adres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.